De Manage app van CourseFlow

De CourseFlow Manage app geeft je inzicht en controle over de voortgang van jouw deelnemers in jouw CourseFlow account.

Voor Android.
Je kan de app zoeken in de play store als je een android toestel hebt en dan log je in met je inlog gegevens van de leeromgeving. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.courseflow.courseflowmanageapp

Voor Apple
Of als je een iPhone hebt, dan via de apple store downloaden en inloggen met de gegevens van de leeromgeving.
https://apps.apple.com/nl/app/courseflow-manage/id1422689211

Tabblad Flows
Je vindt hier een overzicht van alle actieve flows. In de eerste kolom staan het het aantal deelnemers. Wanneer je op de naam van een flow klikt zie je voortgang van de deelnemers. En de laatste tijd dat een deelnemer actief is geweest.

Tabblad Log
Het Log tabblad bevat alle openstaande vragen uit de flow. Je hebt hier de mogelijkheid om te reageren op de vragen. Wanneer je klaar bent met het betreffende item, dan kan je deze rechtsboven afvinken. Hij verdwijnt dan uit de log. Heb je een lege log? Dan heb je iedereen beantwoord.

Tabblad Pushnotificaties
Via instellingen kan je aangeven of je notificaties wil ontvangen van
- Privé berichten
- Antwoorden op vragen (wordt binnenkort geactiveerd)
- Nieuwe inschrijvingen
- Uitschrijvingen