Gebruiker gratis toevoegen aan flow (hoeft nooit te betalen)

Als je een gebruiker aan de flow wilt toevoegen zónder dat hij/zij hoeft te betalen dan kan dat op 2 manieren:

1. Maak een kortingscode aan met 100% korting
  2. Voeg de gebruiker zelf toe en vink daarbij aan 'Gebruiker hoeft nooit te betalen'.

Als je de gebruiker al op de flow hebt ingeschreven kan je deze optie nog toevegen aan het profiel van de gebruiker:

1. Ga naar het tabblad gebruikers en zoek de gebruiker op. Klik de naam aan om naar het profiel te gaan.
  2. Bij het vlak 'GEBRUIKER BETAALT NIET VOOR:' klik je op het oranje plusje
  3. Kies de flow waarvoor de gebruiker niet (meer) hoeft te betalen.
  4. Klik op opslaan.

Let op: Als er al facturen open staan kan deze gebruiker NIET verder. Je moet dan eerst de openstaande factuur bij betalingen verwijderen. Deze optie werkt dus alléén voor toekomstige facturen, deze worden dan niet meer aangemaakt.