Hoe bekijk ik het voorbeeld van een flow?

Je kunt het voorbeeld van een flow op twee manieren bekijken:
  1. Klik achter de flow waarvan je het voorbeeld wilt bekijken op het pictogram 'oog'. Een nieuw venster met het voorbeeld van jouw flow opent zich.
  2. Klik het venster weg of ga terug naar het andere venster om weer terug te gaan.
Of op deze manier:
  1. Klik boven aan op de oranje knop 'voorbeeld'. Een nieuw venster met het voorbeeld van jouw flow opent zich. Klik het venster weg of ga terug naar het andere venster om weer terug te gaan.