Hoe configureer ik de MailBlue koppeling?

MailBlue kan je koppelen aan CourseFlow zodat je gegevens van klanten kunt doorsturen naar MailBlue.

MailBlue is de Nederlandse variant van Active Campaign, daarom maak je in dit geval gebruik van de Active Campaign koppeling.

Stap 1:
Klik bovenaan de website op 'Instellingen'.

Stap 2:
Klik bij 'opties' op de rode knop voor 'Active Campaign Connectie'.
De knop wordt groen en Active Campaign is ingeschakeld.

Stap 3:
Klik in de rechter balk op 'Active Campaign'.

Stap 4:
Voor de 'Active Campaign API url' en 'Active Campaign API Key' in.

Je kunt nu in elk gewenste flow de Active Campaign actie toevoegen.