Hoe download ik de facturen van CourseFlow (CourseFlow abonnement)

Om de facturen van jouw betalingen aan ons te downloaden ga je naar:

1. Instellingen
  2. Facturen (rechts in het menu)
  3. Klik de factuur aan die je wilt downloaden

Als de factuur nog op 'in verwerking' staat, maar al is afgeschreven dan zal deze over enkele dagen beschikbaar zijn. Dit heeft te maken met de verwerk tijd van de automatisch incasso. ±3 dagen na afschrijving geven banken een terugkoppeling of de afschrijving is geslaagd of mislukt.

Wil je automatisch de facturen via de email ontvangen of naar je boekhoudpakket sturen. Vul dan bovenaan de pagina je e-mailadres in.