Hoe gebruik ik de volle breedte

Content kan je niet op de volle breedte van de pagina plaatsen.
Dit doen we zodat jouw les te tonen is op alle schermformaten zonder veel te hoeven aanpassen.
Anders zou je voor alle schermen een aparte layout moeten maken (zoals je met websites doet).

Wel kan je de volle breedte gebruiken voor achtegrondkleuren en foto's.
Let er wel op dat je hierin alleen 'sfeerbeelden' gebruikt, want de foto wordt niet op alle schermen volledig getoond (de grootte van jouw blok verandert bijvoorbeeld op een telefoon, daar is het blok smal en heel hoog). Dus je kunt geen tekst e.d. in deze achtergrondafbeelding plaatsen.

Het volledig breed instellen van de sectie doe je als volgt:

1. Ga met jouw muis over de sectie en klik op het bewerken-potlood-icoontje (let op: dit zijn de paarse knoppen, niet de oranje knoppen)
  2. Link in het paneel stel je bovenin de breedte in en stel deze in op: Volle breedte
  3. Het wordt pas echt duidelijk als je een achtergrondkleur of afbeelding instelt, dit doe je in hetzelfde paneel, maar dan iets lager.