Hoe je Woocommerce met CourseFlow koppelt

Met de CourseFlow Wordpress plugin kan je Woocommerce koppelen aan CourseFlow.

1. Installeer de plugin
  2. Vul je API gegevens in. Deze vind je bij tabblad instellingen en dan API gegevens.
  3. Ga naar het product in Woocommerce.
  4. Bij tabblad geavanceerd kies je de flow waar de gebruiker aan toegevoegd dient te worden.
  5. Vink eventueel een redirect aan.

Wanneer deze aanstaat zal de deelnemer na afronding van de betaling direct worden ingelogd in de flow. Vink je deze niet aan, zal je deelnemer uitkomen op de bevestingspagina van Woocommerce.
06. Wanneer de order is afgerond krijgt de gebruiker een email met de login gegevens automatisch via email toegestuurd.

LET OP! Een deelnemer die al een account heeft op jouw leeromgeving krijgt géén mail met login gegevens. Hij wordt wel toegevoegd aan de flow. Daarom is het verstandig om op dag 0 een welkomst mail + login link te plaatsen.

Klik hier om de WordPress plugin te downloaden