Hoe kan ik inactieve gebruikers verwijderen?

Je kan dit op 2 manieren doen.

01. Ga naar tabblad gebruikers en klik een voor een op het prullenbakje achter de naam.

Of

02. Ga naar tabblad instellingen en klik daar op de button opschonen. Hiermee  verwijder je  alle gebruikers die, op dit moment, op GEEN flow staan ingeschreven (inactieve gebruikers).

LET OP,  wanneer je  een gebruiker verwijderd. dan verlies je alle data, inclusief voortgang van de flow, antwoorden op vragen, chat geschiedenis, etc van deze specifieke gebruikers. Deze gebruikers kunnen niet meer inloggen. Je kunt dit niet meer ongedaan maken!