Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen?

Als je wilt opschalen naar een hoger abonnement dan hoef je niets te doen. Het systeem schaalt vanzelf op wanneer je over het maximaal aantal gebruikers heen gaat binnen jouw bestaande abonnement óf wanneer je een PRO functie inschakelt op het tabblad instellingen.

Wil je graag terugschalen naar een lager abonnement?
Stuur ons dan een bericht. Wij schalen dan direct voor je terug.
De reden dat we dit niet geautomatiseerd doen is omdat we willen voorkomen dat je per ongeluk functies uitschakelt. We kijken dus altijd even met je mee in dit geval.