Hoe kan ik mijn flow testen

Waarschijnlijk heb je de 'voorbeeld' knop al gevonden, maar mocht dat niet zo zijn: als je op het tabblad FLOWS jouw flow hebt geopend, dan zie je een oranje knop: Voorbeeld

Wanneer je daar op klikt kom je in een nieuw venster en zie je de flow zoals jouw deelnemers die ook zien (op dag 0!). Maar, in deze modus worden geen mailtjes verstuurt, nieuwe lessen vrij gegeven of betalingen uitgevoerd.

Als je dat wilt testen kan je het beste even uitloggen en jezelf als cursist registreren op de flow. Vanaf dan heb je dus een beheerders account én een cursist account (let erop dat je daarmee niet in de war raakt)

Tip: Wil je ook de betaling testen? Maak dan een 100% kortingscode voor jezelf aan. Dat scheelt een hoop 'gedoe'.