Hoe maak ik een abonnement aan?

Een abonnement maak je als volgt aan:

Stap 1:
Klik op de naam van de flow of ga over de naam van de flow heen waar je deelnemers wil laten betalen en klik daaronder op het woord 'bewerken'.

De pagina met jouw flow opent zich.
In de balk aan de rechterzijde van de pagina kun je jouw flow gaan opbouwen.

Stap 2:
Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken.
Een pop-venster wordt getoond.

Stap 3:
Klik op 'Betalingen'. Hier kun je alleen op klikken als Mollie hebt geconfigureerd.
Anders kun je gelijk door klikken naar 'instellingen' en Mollie koppelen.
Wil je weten hoe je dit doet, zoek dan de vraag 'Hoe configureer ik Mollie?'.

Stap 4:
Selecteer bij valuta '€'.

Stap 5:
Vul het bedrag in en vul een omschrijving in waarom betaald wordt.

Stap 6:
Klik bovenin op 'BTW'.

Stap 7:
Selecteer het land en het BTW-percentage. Geef aan of een BTW-nummer verplicht is.

Stap 8:
Klik bovenin op 'terugkerend'.

Stap 9:
Klik op 'sluit pop-up' en de actie wordt toegevoegd aan je flow. Bij een abonnement zul je meerdere acties in je flow zien.

Let op: Deze herhaling vindt plaatst totdat de laatste actie van jouw flow is uitgevoerd. Wil je dus een jaar lang elke maand herhalen? Dan zet je een actie, bijvoorbeeld het versturen van een eindmail, op dag 365. Je zult zien dat de betalingsactie dan automatisch 12 keer in jouw flow zichtbaar wordt. Wanneer je dit niet doet, zal de betaling stoppen na de laatste actie.