Hoe maak je een bundel

Een bundel maak je als volgt aan:

1. Zorg ervoor dat je de lessen hebt aangemaakt die je in een bundel wilt bundelen.
    Om te lezen hoe je een les aanmaakt zoek je de vraag 'Hoe maak ik een nieuwe les?'
  2. Klik bovenaan op de website op 'content'.
  3. Klik in de rechterkolom op 'nieuwe bundel'.
  4. Geef je bundel een naam.

(optioneel)
    Klik in het pop-up venster op 'afbeelding' en klik op het pictogram 'afbeelding.
    Selecteer de afbeelding voor de bundel die je op je computer hebt opgeslagen.
  5. Sleep de lessen die je wilt toevoegen van de linkerkant naar de bundel rechts.