Hoe maak ik mijn betalingen terugkerend?

Deelnemers kun je als volgt een terugkerende betaling sturen:
    1. Ga naar jouw flow.
      • Indien je nog geen betaal-actie hebt aangemaakt:
    2. Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken.
    3. Klik op Betalingen. Hier kun je alleen op klikken als Mollie hebt geconfigureerd.
      • Indien je al een betaal-actie hebt toegevoegd:
      • Klik in jouw flow op de actie 'betaling'.
      • Een pop-venster wordt getoond.
    4. Klik bovenin op 'terugkerend'.
    5. Indien de betaling herhaald moet worden klik dan het blokje voor 'herhaal deze betaling aan' en selecteer onder 'elke' hoe vaak.
    6. Klik op 'sluit pop-up'. Bij een terugkerende betaling worden er meer acties aan je flow toegevoegd.

Let op: Deze herhaling vindt plaatst totdat de laatste actie van jouw flow is uitgevoerd. Wil je dus een jaar lang elke maand herhalen? Dan zet je een actie, bijvoorbeeld het versturen van een eindmail, op dag 365. Je zult zien dat de betalingsactie dan automatisch 12 keer in jouw flow zichtbaar wordt. Wanneer je dit niet doet, zal de betaling stoppen na de laatste actie.