Hoe pas ik een vraag in een les aan?

Een vraag kun je als volgt aanpassen:

Stap 1:
Ga boven de vraag staan die je wilt wijzigen en klik op het oranje icoon 'tandwiel'.Stap 2:
Er komt een pop-up scherm te voorschijn. Typ op de stippellijn de juiste vraag of element label.

Stap 3:
Klik op het kruisje rechtsboven in het pop-scherm, het venster zal zich sluiten en de antwoordveld zal aangepast worden binnen jouw les.
Indien je een gesloten vraag wilt wijzigen naar een open vraag, of andersom, dien je het huidige element te verwijderen en een nieuwe in te voegen.