Hoe schakel ik extra functies in?

Extra functies kun je inschakelen door boven aan de website naar 'Instelling' te gaan.

Onder 'opties' kun je bijvoorbeeld Active Campaign, enormail, mailchimp, Mollie etc activeren.
In de rechter kolom kun je vervolgens de instellingen-sectie aanklikken om de functie in te stellen.
Het verschil per functie of koppeling welke instellingen je nodig hebt.

Tevens kun je in de rechterkolom je 'huisstijl' invoeren, je e-mail instellingen bewerken, app configureren met je account.

Voor de beschrijving hoe diverse instellingen te activeren en configureren zijn, kun je in de helpdesk zoeken.