Hoe schrijven/loggen deelnemers in op mijn flow?

Deelnemers kunnen zich inschrijven op jouw flow door middel van een inschrijfformulier.

Dit inschrijfformulier kun je op je website plaatsen.
Hoe je dit doet lees je bij de vraag 'Hoe zet ik het inschrijfformulier op mijn eigen website?'.
Deelnemers kun je ook laten inschrijven door ze een link naar jouw flow te sturen.
Op deze link kunnen deelnemers ook altijd weer inloggen.
Dit doe je als volgt:
Stap 1:
Klik achter de flow waarvan je het voorbeeld wilt bekijken op het pictogram 'stekkertje'.
Een popup opent met daarin de link naar de pagina waar je jouw klanten heen kunt sturen om in te schrijven.
Als je zelf naar deze URL gaat zie je de cursus, dit komt doordat je bent ingelogd. Anderen die deze link openen die niet zijn ingelogd zullen hier het inschrijf en inlog formulier zien.
Stap 2:
Kopieer de URL en stuur dit naar de deelnemers.