Hoe stel ik een open vraag in een les?

Een vraag kun je toevoegen door een element in een sectie toe te voegen. Dat gaat als volgt.

Stap 1:
Klik binnen de sectie waar je een open vraag wilt toevoegen op 'voeg element aan deze sectie toe'.

Stap 2:
Klik vervolgens op het vierde pictogram 'antwoordveld' binnen het pop-up scherm.
Het pop-up scherm verdwijnt, een element met een kader voor een antwoordveld zal binnen de sectie verschijnen en een nieuwe pop-up verschijnt.

Stap 3:
Selecteer in de pop-up bij 'selecteer een vraagtype' 'gesloten vraag'.

De pop-up ververst zich en geeft je de mogelijkheid om je vraag vorm te geven.
Stap 4:
Typ op de stippellijn een vraag of element label. Om te lezen wat een element label is zoek dan de vraag 'Wat is een element label?'.
Stap 5:
Wil je de vraag boven het antwoordveld tonen klik dan het blokje aan.
Stap 6:
Op de onderste stippellijn kun je een tijdelijke tekst invullen die getoond moet worden wanneer het antwoordveld nog leeg is.
Stap 7:
Klik op het kruisje rechtsboven in het pop-scherm, het venster zal zich sluiten en de vraag zal aangepast worden binnen jouw les.
Indien je een gesloten vraag wilt wijzigen naar een open vraag, of andersom, dien je het huidige element te verwijderen en een nieuwe in te voegen.