Hoe stel ik een vraag in een les?

Een vraag kun je toevoegen door een element in een sectie toe te voegen. Dat gaat als volgt.

Stap 1:
Klik op de les waarin je een nieuwe sectie wilt toevoegen.

Stap 2:
Klik op 'nieuwe sectie toevoegen'.

Stap 3:
Klik binnen deze sectie op 'voeg element aan deze sectie toe'.

Stap 4:
Klik vervolgens op het pictogram 'antwoordveld' binnen het pop-up scherm.
Het pop-up scherm verdwijnt, een element met een kader voor een antwoordveld zal binnen de sectie verschijnen en een nieuwe pop-up verschijnt.

Stap 5:
Selecteer in de pop-up bij 'notities en vragen' of je een open of een gesloten vraag wilt toevoegen aan je les.

De pop-up ververst zich en geeft je de mogelijkheid om je vraag vorm te geven.
Hoe je een gesloten of een open vraag bewerkt lees je bij de vraag 'hoe pas ik een open/gesloten vraag aan?'.
Indien je een gesloten vraag wilt wijzigen naar een open vraag, of andersom, dien je het huidige element te verwijderen en een nieuwe in te voegen.