Hoe stel ik mijn eigen vormgeving/huisstijl in?

Je stelt je eigen vormgeving (huisstijl) als volgt in:

1. Klik bovenaan de website op 'Instellingen'.
  2. Klik rechts in de balk op 'Huisstijl'.
  3. Voer je logo in onder 'bedrijfslogo'. Dit logo wordt geplaatst bovenaan e-mails en het inschrijfformulier.
  4. Selecteer de gewenste kleuren onder 'huisstijl kleuren'.
    De geselecteerde kleuren worden nu onder de opmaak-instelling getoond.
    Staat de gewenste kleur er niet tussen. Dan kun je een eigen kleurcode toevoegen onder de kolom met geselecteerde kleuren.
Een van deze kleuren kan je aanwijzen als de 'knopkleur'.
Alle knoppen (zoals onder het inschrijfformulier) krijgen vervolgens deze kleur met een witte tekstopschrift.
Kies dus geen hele lichte kleuren om de tekst goed leesbaar te houden.