Hoe stuur ik een e-mail direct na inschrijving?

Deelnemers kun je als volgt een e-mail sturen direct na inschrijving:
  1. Klik op de naam van de flow of ga over de naam van de flow heen waar je deelnemers een e-mail wilt sturen en klik daaronder op het woord 'bewerken'.
    De pagina met jouw flow opent zich.
  2. Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken.
  3. Een pop-venster wordt getoond.
  4. Klik op 'notificaties'.
  5. Klik vervolgens op 'Verstuur e-mail'.
  6. Een pop-up scherm komt te voorschijn.
  7. Vul het onderwerp en bericht in van de e-mail die je wilt versturen aan je deelnemers.
  8. Klik rechtsboven op het kruisje van het pop-up venster. Het venster verdwijnt en de actie 'email versturen' is toegevoegd aan je flow.
  9. Voel achter de actie bij dagen '0' in indien je de e-mail direct na inschrijving wil versturen.