Hoe stuur ik een e-mail naar mijn deelnemers?

Deelnemers kun je als volgt een e-mail sturen:

Stap 1:
Klik op de naam van de flow of ga over de naam van de flow heen waar je deelnemers een e-mail wilt sturen en klik daaronder op het woord 'bewerken'.

De pagina met jouw flow opent zich.

Stap 2:
Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken.

Een pop-venster wordt getoond.

Stap 3:
Klik op 'notificaties'.
Stap 4:
Klik vervolgens op 'Verstuur e-mail'.
Een pop-up scherm komt te voorschijn.
Stap 5:
Vul het onderwerp en bericht in van de e-mail die je wilt versturen aan je deelnemers.
Stap 6:
Klik rechtsboven op het kruisje van het pop-up venster.
Het venster verdwijnt en de actie 'email versturen' is toegevoegd aan je flow.