Hoe stuur ik mijn gegevens naar Active Campaign

Je gegevens kun je als volgt naar Active Campaign sturen:

Stap 1:
Klik op de naam van de flow of ga over de naam van de flow heen waar je deelnemers wil laten betalen en klik daaronder op het woord 'bewerken'.

De pagina met jouw flow opent zich.
In de balk aan de rechterzijde van de pagina kun je jouw flow gaan opbouwen.

Stap 2:
Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken.

Een pop-venster wordt getoond.

Stap 3:
Klik op 'Active Campaign'. Je kunt deze actie alleen gebruiken als je de Active Campaign gekoppeld hebt.
Anders komt er een pop-up venster met 'verbind met Active campaign'. Je kunt dan gelijk door klikken naar 'instellingen' en Active Campaign koppelen.
Als je wilt weten hoe je dit doet, zoek dan de vraag 'Hoe configureer ik de Active Campaign koppeling?'.
Stap 4:
Indien je Active Campaign al gekoppeld hebt kun je kiezen uit de volgende opties:
1. Gebruiker aan lijst toevoegen
2. Gebruiker aan automation toevoegen
3. Tag aan gebruiker toevoegen.
4. Gegevens synchroniseren
Stap 5:
Stel de instellingen in.
Indien je kiest voor gegevens synchroniseren, voeg dan de geselecteerde velden ook toe in Active Campaign.
De juiste benaming vind je in het instellingen scherm van stap 4.
Instellen/toevoegen van geselecteerde velden in Active Campaign: