Hoe upload ik een presentatie als download of video

In CourseFlow kan je een bestand op 2 manieren aanbieden:

1. Als download. Het bestand wordt dan door de deelnemer gedownload.
  2. Als video waarin je de mogelijkheid hebt om de slides te voorzien van gesproken commentaar zoals je dit ook tijdens een 'gewone' presentatie zou doen. Hoe je dat doet zie je in de video en de stappen staan hieronder ook uitgeschreven.

Zo maak je een video van jouw powerpoint presentatie

Stap1
Open de presentatie in PowerPoint

Stap 2
Ga naar de eerste slide

Stap 3
Ga naar het menu "Diavoorstelling" en klik op "Diavoorstelling opnemen"

Stap 4
Geef nu de presentatie zoals je dat gewend bent, houd alleen even stil wanneer je van de ene naar de andere slide gaat. Anders hoor je namelijk een breukje in de uiteindelijke video.

Stap 5
Klik op voorstelling beëindigen wanneer je klaar bent.

Stap 6
Ga via het Archief naar Exporteren en kies voor mp4 of mov

Het video bestand wordt nu opgeslagen. Je kunt deze uploaden bij YouTube of Vimeo om 'm vervolgens in CourseFlow toe te kunnen voegen aan jouw les.