Hoe verwijder ik een flow?

Een flow verwijder je als volgt:
Stap 1:
Klik achter de flow die je wilt verwijderen op het 4e pictogram 'archiveren'.

Stap 2:
Hiermee wordt de flow in het archief gezet. Er komt nu een link naar het archief in beeld. Klik daarop.

Stap 3:
Klik achter de flow die je wilt verwijderen op het pictogram 'prullenbak'.
Een pop-up met de vraag 'Weet je zeker dat je deze flow en alle instellingen wilt verwijderen?' verschijnt.

Stap 4:
Klik op 'OK' als je zeker weet dat je deze flow wilt verwijderen.