Hoe voeg ik betaalde elementen toe aan een flow?

Als je in een flow extra onderdelen wilt toevoegen die kunnen worden bijgekocht dan doe je dat als volgt:

1. Voeg het element toe aan de flow. Dat kan bijvoorbeeld een les, bundel of andere flow zijn. Weet je niet hoe je dat doet? Ga dan naar deze hulppagina: https://help.course-flow.com/hoe-geef-ik-lessen-vrij/
  2. Ga met jouw muis over de zojuist toegevoegde actie (rechts in beeld) en klik op 'Voeg een voorwaarde in'
  3. Kies nu voor 'betaling' en vervolgens voor 'vrijgeven na betaling'
  4. Geef de instellingen in die bij de aanschaf van dit onderdeel horen.
  5. Vanaf nu wordt dit onderdeel pas vrijgegeven als de klant daarvoor heeft betaald.

Na betaling wordt er automatisch een factuur aangemaakt. Deze staat onder het tabblad Betalingen.