Hoe voeg ik de vraag boven het antwoordveld toe?

Om de vraag boven het antwoordveld toe te voegen, volg je de volgende stappen:

Stap 1:
Ga boven de vraag staan die je wilt wijzigen en klik op het oranje icoon 'tandwiel'.

Stap 2:
Er komt een pop-up scherm te voorschijn.

Stap 3:
Vink onder het blokje bij 'Toon als vraag boven het invoerveld' aan. Dit blokje zorgt ervoor dat de vraag boven het antwoordveld in je les wordt getoond.

Stap 4:
Klik op het kruisje rechtsboven in het pop-scherm, het venster zal zich sluiten en de antwoordveld zal aangepast worden binnen jouw les.