Hoe voeg ik een achtergrondkleur toe aan mijn les?

Een achtergrondkleur kun je als volgt aanpassen:
Stap 1:
Klik op het rechtsboven op het rode icoon 'potlood' met de tekst 'pagina-instellingen'.
Links komt er een zwarte balk in het scherm te voorschijn waar je de achtergrond kleur kunt aanpassen
Stap 2:
Wanneer je op de cijfers klikt komt er een pop-up schermpje te voorschijn. Hier kun je de gewenste kleur aangeven. Wanneer er al een kleur geselecteerd is die je wilt gebruiken, hoef je alleen op het rondje met die kleur naast de cijfers te klikken. Wanneer je je eigen huisstijl kleuren hebt ingevoerd, worden die onder de cijfers getoond. Deze kun je gebruiken door ze aan te klikken.