Hoe voeg ik een afbeelding toe in een les?

Een afbeelding kun je toevoegen door een element in een sectie toe te voegen. Dat gaat als volgt.

Stap 1:
Klik op de les waarin je een afbeelding wilt toevoegen.

Stap 2:
Klik op 'nieuwe sectie toevoegen'.

Stap 3:
Klik binnen deze sectie op 'voeg element aan deze sectie toe'.

Stap 4:
Klik vervolgens op het pictogram 'afbeelding' binnen het pop-up scherm.
Het pop-up scherm verdwijnt en een element voor een afbeelding zal binnen de sectie verschijnen.

Stap 5:
Klik op de pictogram voor een afbeelding.

Stap 6:
Vervolgens kun je het bestand uploaden van de afbeelding die je in de les wilt tonen.