Hoe voeg ik een antwoordoptie toe aan mijn vraag in een les?

Een antwoordoptie kun je op de volgende manier toevoegen:

Stap 1:
Ga boven de vraag staan die je wilt wijzigen en klik op het oranje icoon 'tandwiel'.
Er komt een pop-up scherm te voorschijn.
Indien je bij het maken van de vraag voor een 'gesloten vraag' hebt gekozen:
Stap 2:
Klik onder 'antwoordopties' op 'voeg een nieuwe antwoordoptie toe'.

Stap 3:
Klik op het kruisje rechtsboven in het pop-scherm, het venster zal zich sluiten en de vraag zal aangepast worden binnen jouw les.

Indien je bij het maken van de vraag voor 'open vraag' hebt gekozen dien je eerst de vraag te verwijderen en een nieuwe 'gesloten vraag' aan te maken. Wanneer je wilt lezen hoe je dit doet, zoek dan de vraag 'Hoe stel ik een gesloten vraag in een les?'.