Hoe voeg ik een download toe in een les?

Een download kun je toevoegen door een element in een sectie toe te voegen. Dat gaat als volgt.

Stap 1:
Klik op de les waarin je een download wilt toevoegen.
Stap 2:
Klik op 'nieuwe sectie toevoegen'.
Stap 3:
Klik binnen deze sectie op 'voeg element aan deze sectie toe'.
Stap 4:
Klik vervolgens op het pictogram 'downloaden' binnen het pop-up scherm.
Het pop-up scherm verdwijnt en een element voor downloaden zal binnen de sectie verschijnen.
Stap 5:
Klik op de pictogram voor downloaden waar bij de tekst 'klik en upload een bestand' staat .
Stap 6:
Vervolgens kun je het bestand selecteren die je in de les wilt laten downloaden.