Hoe voeg ik een eenmalige betaal actie toe?

Je kan de deelnemers als volgt laten betalen bij inschrijving.

Stap 1: Klik op de naam van de flow of ga over de naam van de flow heen waar je deelnemers wil laten betalen en klik daaronder op het woord 'bewerken'.

Stap 2: Voeg een 'actie' toe door te klikken op 'nieuwe actie' of door rechtsboven op de rode '+' te klikken. Een pop-venster wordt getoond.

Stap 3:  Klik op 'Betalingen'. Hier kun je alleen op klikken als Mollie hebt geconfigureerd. Anders kun je gelijk door klikken naar 'instellingen' en Mollie koppelen.

Wil je weten hoe je dit doet, klik op de vraag 'Hoe configureer ik Mollie?'.

Stap 4: Selecteer bij valuta '€'.

Stap 5: Vul het bedrag exclusief BTW in en vul een omschrijving in waarom betaald wordt.

Stap 6:Klik bovenin op 'BTW'.

Stap 7: Selecteer het land en het BTW-percentage. Geef aan of een BTW-nummer verplicht is.
Je kunt dus ook "Belgie 21%" én "België 0% BTW-nummer verplicht" als regels hebben.
Als een Belgische klant dan een geldig BTW nummer invoert wordt 0% btw geheven en anders 21%.

Stap 8: Bij het tabblad "Terugkerend" hoef je niets te doen. Omdat het hier om een eenmalige betaling gaat.

Stap 9: Klik op 'sluit pop-up' en de actie wordt toegevoegd aan je flow.

Stap 10: Bewerk het getal achter de actie bij 'dagen', om te betalen wanneer er betaald moet worden. Wil je gelijk dat er bij inschrijving betaald moet worden dan zet je deze op dag 0.