Hoe voeg ik handmatig een gebruiker toe aan een flow?

Een gebruiker voeg je handmatig toe aan je flow op de volgende manier:

Stap 1:
Klik bovenaan de website op 'gebruiker'.

Stap 2:
Klik vervolgens rechtsboven op het oranje pictogram 'persoon'.

Een pop-up scherm verschijnt waar je de gegevens van de gebruiker kunt invoeren.

Let op: Wanneer de gebruiker al is ingeschreven zoek je deze eerst op en klik je op het oranje plus bij 'AANGEMELD VOOR DEZE FLOWS'. Ga dan door naar stap 4.

Stap 3:
Voor de voornaam, achternaam en het e-mailadres van de gebruiker toe.

Stap 4:
Selecter de flow waaraan je de gebruiker wilt toevoegen.

Stap 5:
Vink het blokje voor 'Deze gebruiker hoeft in deze flow nooit te betalen' aan, indien je wilt dat de gebruiker nooit hoeft te betalen tijdens de flow.

Onder het veld waar je de gegevens van de gebruiker kunt invoeren, zie je het voorbeeld van het bericht dat de gebruiker gaat ontvangen.

Stap 6:
Klik onderaan op de knop 'voeg nieuwe gebruiker toe'.
Het pop-up venster sluit en de gebruiker wordt toegevoegd.