Hoe voeg ik samenvatting toe van mijn les aan mijn flow?

Een samenvatting kun je als volgt toevoegen:
  1. Klik op de naam van de flow waar je een samenvatting wilt toevoegen
  2. Voeg content toe door middel van een nieuwe actie als je dit nog niet gedaan hebt.
    Hoe je dit moet doen lees je bij de vraag 'Hoe maak ik een flow?'.
  3. Selecteer de 'lorum ipsum' tekst en typ hier de samenvatting die je wilt toevoegen.
  4. Klik op de achtergrond naast de lessen en bundels in je flow, dan weet je zeker dat je samenvatting is opgeslagen.