Hoe werkt de CourseFlow Shop

De shop is een overzicht waarop je kan laten zien op welke flows deelnemers in kunnen schrijven. Je kiest zelf welke flows er zichtbaar zijn, dus je kunt een deel zichtbaar maken en de rest verborgen laten.

Verkopen via de shop
De shop is zichtbaar zonder dat je bent inlogt of geregistreerd. Je kunt de shop dus gebruiken als etalage om jouw online trainingen vanuit te verkopen.

Koppelverkoop
Deelnemers die op een flow staan ingeschreven die opgenomen is in de shop kunnen via het gebruikersmenu naar het shop-overzicht. Daarin is zichtbaar op welke flows die wel of niet staat ingeschreven en wordt weergegeven hoeveel procent van de training is voltooid.

Zo werkt het

1. Klik in het menu op 'SHOP'.
  2. Klik op het lege grijze vlak met het plusje om een extra flow aan de shop toe te voegen
  3. Kies de flow die je wilt toevoegen
  4. De flow is nu toegevoegd en je kunt deze opmaken met een afbeelding en een omschrijvingstekst.
  5. Als laatste kies je waar de 'tegel' naartoe wijst:
    1. De inschrijf/loginpagina op CourseFlow (kale pagina met login en registratie formulier)
    2. Een andere door jou ingestelde pagina zoals de salespagina op jouw website (waar je het registratieformulier hebt neergezet)

Tevens kan je de URL die bovenaan de shop wordt getoond (wanneer je op 'voorbeeld' hebt gedrukt) gebruiken om naar toe te leiden vanuit jouw website. Deze pagina is namelijk ook zichtbaar wanneer je niet bent ingelogd in CourseFlow.

Maak je gebruik van een whitelabel dan kan je https://jouwdomeinnaam.nl/shop gebruiken.