Hoe zet ik het inschrijfformulier uit

Er zijn verschillende inschrijfformulieren

Inschrijfformulier op jouw site
Deze kan je niet uit zetten, hiervoor moet je het formulier van jouw site halen óf de flow op concept zetten. Als je de flow op concept zet kunnen bestaande deelnemers niet meer inloggen én stop de flow.

Inschrijfformulier op de loginpagina
Dit formulier kan je uit zetten. Hiermee voorkom je nieuwe inschrijvingen van de loginpagina.
Je kunt dit formulier uitzetten via de volgende stappen:

1. Ga naar het tabblad FLOWS
  2. Klik achter de betreffende flow op het stekkericoontje
  3. Vink "Nieuwe gebruikers kunnen inschrijven op de loginpagina" uit

Inschrijvingen via externe systemen
Mogelijk heb je een koppeling gelegd vanuit een ander systeem zoals autorespond, zapier e.d.
Deze inschrijvingen kan je niet uit zetten, hiervoor moet je de koppeling weghalen óf de flow op concept zetten.
Als je de flow op concept zet kunnen bestaande deelnemers niet meer inloggen én stop de flow.