Hoe zorg ik er voor dat mijn deelnemers meerdere antwoorden kunnen aanvinken op een vraag?

Om een deelnemer meerdere antwoorden te kunnen laten aanvinken volg je de volgende stappen:

Stap 1:
Ga boven de vraag staan die je wilt wijzigen en klik op het oranje icoon 'tandwiel'.
Stap 2:
Er komt een pop-up scherm te voorschijn.
Indien je bij het maken van de vraag voor een 'gesloten vraag' hebt gekozen:
Stap 3:
Vink onder 'meerdere antwoorden' een blokje. Dit blokje zorgt ervoor dat een deelnemer meerdere antwoorden kan aanvinken op de door jouw gestelde vraag.