Ik of een deelnemer kan niet meer inloggen

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor jij of een deelnemer niet meer kan inloggen op CourseFlow. Hieronder vind je de meest voorkomende redenen.

Te vaak foutief ingelogd
Omdat we ons best doen hackers buiten de deur te houden hebben kan je maar een aantal keer foutief inloggen. Daarna wordt jouw internetverbinding naar onze server geblokkeerd.
Dit duurt 15 minuten, daarna kan je het weer opnieuw proberen.

Verkeerde pagina
Elke flow heeft een eigen loginpagina. Een login pagina van een flow herken je aan URLS die eindigen op https://......./flow/*flownummer*
Hierbij is het belangrijk dat de pagina /flow is en niet /flows
Als dat wel het geval is dan probeert de deelnemer in te loggen op de beheerders pagina.
Dit gebeurt soms doordat in een e-mail of iets dergelijks de verkeerde URL wordt gecommuniceerd naar deelnemers. Controleer in dit geval dus of je de juiste URL naar klanten communiceert.
De juist URL vind je door deze stappen te volgen:

Stap 1: Login op de beheeromgeving van CourseFlow
Stap 2: Ga naar FLOWS
Stap 3: Klik op het stekker-icoontje achter de betreffende flownaam

Wachtwoord en/of gebruikersnaam niet correct
Natuurlijk heb je het juiste wachtwoord nodig om in te kunnen loggen. Maar soms weet je deze niet meer. Klik in dat geval op 'wachtwoord vergeten' onder het login formulier en volg de stappen.
Wordt jouw mailadres niet gevonden? Dan ben je waarschijnlijk op de verkeerde login pagina. Controleer in dat geval de voorgaande optie 'verkeerde pagina'.