Kan ik een LTI gebruiker gewoon verwijderen?

Het LTI systeem en CourseFlow staan los van elkaar.  Je kan een gebruiker uit CourseFlow verwijderen. Wanneer je een gebruiker helemaal verwijdert uit CouseFlow, wordt ook de voortgang en alle gegevens van de gebruiker verwijderd. Alle gegevens die naar het LMS (waar de gebruikers vandaag komen wanneer ze op CourseFlow inloggen via LTI) zijn gezonden blijven onaangeraakt.

De gebruiker kan vervolgens wel weer via het LTI systeem opnieuw inloggen. Er wordt dan een nieuw account aangemaakt.
Let op: Zodra de gebruiker opnieuw registreert en de weer opnieuw de cursus volgt zal ook het lagere voortgangspercentage (de gebruiker begint weer bij 0%) worden gecommuniceerd naar de LMS. Het hangt van de instellingen van het LMS af die een lager percentage, dan reeds bekend is, accepteert.

Voorbeeld: De gebruiker had 100% afgerond. Jij verwijdert de gebruiker uit CourseFlow en de gebruiker logt toch weer in, dan zal 0% zijn afgerond en dát wordt dan ook weer naar het LMS gecommuniceerd.

Om dit te voorkomen kan je na het aflopen van een samenwerking de gebruikers verwijderen én de LTI configuratie in CourseFlow verwijderen.
Hierna is het voor de gebruikers niet meer mogelijk om in te loggen of te registreren en zal er ook geen nieuw voortgangspercentage meer worden gecommuniceerd.