LTI 1.3 integratie opzetten

Je kan een LTI 1.3 integratie opzetten tussen CourseFlow en uw LMS.

1. Open in tabblad Instellingen in het rechtermenu LTI verbindingen
    2. klik op op de oranje knop nieuwe LTI verbinding.
    3. Op het eerste tabblad kies  je de 1.3 versie en vul je de naam van de klant in. (dit is alleen voor eigen gebruik)

04. In het 2e tabblad vind je de instellingen welke in het LMS ingevuld moeten worden.
05. In het 3e tabblad kopieer en plak je de geretourneerde waarden van uw LMS.

06. De verbinding is nu gelegd.