Mailchimp koppeling instellen

De Mailchimp koppeling kun je als volgt configureren:

1. Klik bovenaan de website op 'Instellingen'.
  2. Klik bij 'opties' op de rode knop voor 'Mailchimp connectie'. De knop wordt groen en de mailchimp functie is ingeschakeld.
  3. Klik in de rechter balk op 'Mailchimp instellingen'.
  4. Voor de API gegevens van Mailchimp in. Hoe je hieraan komt vind je in de documentatie van jouw Mailchimp account.
  5. Nu kan je in elke gewenste flow een Mailchimp actie toevoegen om gegevens naar Mailchimp te sturen op het moment dat je dat wilt. Zet bijvoorbeeld de actie op dag 0 om direct bij inschrijving de gegevens van jouw deelnemers op een bepaalde lijst in Mailchimp te zetten.