Thatsmail koppeling instellen

De Thatsmail koppeling kun je als volgt configureren:

1. Klik bovenaan de website op 'Instellingen'.
  2. Klik bij 'opties' op de rode knop voor 'ThatsMail connectie'. De knop wordt groen en de thatsmail functie is ingeschakeld.
  3. Klik in de rechter balk op 'ThatsMail instellingen'.
  4. Voer de gebruikersnaam en de API code in, deze krijg je van ThatsMail.
  5. Nu kan je in elke gewenste flow een ThatsMail actie toevoegen om gegevens naar ThatsMail te sturen op het moment dat je dat wilt.
Zet bijvoorbeeld de ThatsMail actie op dag 0 om direct bij inschrijving de gegevens van jouw deelnemers in een bepaalde groep in Thatsmail te zetten.