Waarom zie ik het betaalscherm niet?

Let er op dat je inlogt als een gebruiker. In het voorbeeldscherm van een flow komt de betaalactie niet naar voren. De betaalacties worden alleen bij jouw deelnemers uitgevoerd, niet bij beheerders die de flow testen. Dit is om te voorkomen dat je vast loopt in een popup dat je moet betalen terwijl je de rest van de flow wilt testen.

Ben je wel al gebruiker ingelogd en zie je het betaal scherm nog steeds niet. Dan kan dit komen omdat je de betaling op dag 1 hebt gezet (dat is de dag na aanmelding).
Als je wil dat een gebruiker gelijk moet betalen, dan zet je de betaling op dag 0.

Hetzelfde geldt voor de les. Ook die kan je op dag 0 zetten waardoor die direct vrij komt (na een eventuele betaling).

Wil je de betalingen ook testen? Log dan uit en registreer jezelf als deelnemer. Op die manier kan je de hele cursus even doorlopen.
Tip: Maar een 100% kortingscode aan, dan hoef je niet écht te betalen.