Zapier koppeling instellen

De Zapier koppeling kun je als volgt configureren:

1. Klik bovenaan de website op 'Instellingen'.
  2. Klik bij 'opties' op de rode knop voor 'Zapier. De knop wordt groen en de zapier functie is ingeschakeld.
  3. Klik in de rechter balk op 'Zapier instellingen'.
  4. Vul de gevraagde API gegevens van Zapier in. Hoe je deze kunt vinden vind je in de handleiding van Zapier.
  5. Je bent nu klaar om in Zapier gegevens naar CourseFlow te sturen.
Zo kan je de klantgegevens vanuit een ander systeem naar CourseFlow sturen om de klant in te schrijven op een flow.
Hiervoor heb je een 'public invite' nodig. Met deze 'uitnodiging' krijg je toegang tot de CourseFlow Zapp in zapier.
Klik op onderstaande link om de CourseFlow Zapp aan jouw Zapier account toe te voegen.
https://zapier.com/developer/public-invite/17178/29fffa210485d113d504dce2342837d2/