Zo maak je snel meerdere kortingscodes aan

Wanneer je meerdere kortingscodes wilt maken met dezelfde instellingen dan doe je dat als volgt.

1. Maak een kortingscode aan zoals je dat gewend bent. Weet je niet hoe dit werkt? Ga dan naar: https://help.course-flow.com/hoe-maak-ik-een-kortingscode-aan/
  2. Wanneer je de code hebt aangemaakt klik je vooraan de kortingscode regel op de 'dupliceer' knop.
  3. Er opent nu een popup waarin je aan kunt geven op welke kortingscodes je deze instelling wilt toepassen (dus de codes die klanten mogen invoeren).
  4. Klik op "Maak kopieën aan" en de kortingsregels worden aangemaakt (dit kan even duren als je veel kortingscodes hebt ingevoerd).