Hoe geef ik gratis toegang?

Gratis toegang kun je op twee verschillende manier geven. De eerste manier is als volgt:

1. Maak een kortingscode aan. Indien je niet weet hoe je dit doet, zoek dan op 'Hoe maak ik een kortingscode aan?'.
  2. Bij de kortingscode vul je percentage 100% in. De deelnemer kan met de kortingscode gratis deelnemen. In betalingen zie je wel dat er een order aangemaakt, maar geen factuur.
Een andere manier is als volgt:
  1. Registreer iemand als gebruiker. Indien je niet weet hoe je dit doet, zoek dan op 'Hoe voeg ik handmatig een gebruiker toe?'.
  2. Klik op het blokje voor 'Deze gebruiker hoeft in deze flow nooit te betalen. De deelnemer zal in de gehele flow geen betalingsverzoeken krijgen.